Lankaosat

Suunnittelemme ja valmistamme lankaosat Kuusamosta koko Suomeen

CNC Jousi Oy suunnittelee ja valmistaa lankaosat asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme valmistaa pienet protosarjat asiakkaan piirustuksen mukaan tai tarvittaessa suunnittelemme ja valmistamme lankaosan kuhunkin käyttökohteeseen. Olemme erikoistuneet ohuisiin lankavahvuuksiin 0,2–1,5 mm. Lankaosia suunniteltaessa huomioimme monia eri asioita, kuten lankaosan asennettavuuden ja materiaalin valinnan. Usein lankaosat ovat muodoltaan vaativia ja helposti sotkeutuvia, joten kannattaa jo tuotteen suunnitteluvaiheessa ottaa nämä seikat huomioon. Eri pakkauskoot tai jousen ajo nauhalle helpottavat huomattavasti tuotteen lopullisessa kasauksessa.

Materiaali valitaan käyttötarkoituksen mukaan

Materiaaleinamme on eri jousiteräslaatuja, ruostumattomat jousiteräslaadut, haponkestävät jousiteräslaadut, sinkityt jousiteräslaadut sekä lukuisat erityismateriaalit, kuten pehmeät ja puolipehmeät teräkset, kuumuutta kestävät erikoisteräkset, tinapronssi, kultapinnoitetut tinapronssilangat ja titaani.

Katso tarkemmin taivutusratkaisut

Käy tutustumassa eri taivutusratkaisuihin Tuotemallit ja mitoitus -välilehdellä. Haluamme olla mukana rakentamassa menestystuotteita, joten ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme. Autamme yritystäsi viemään eteenpäin menestystarinaanne. CNC Jousi Oy valmistaa lankaosat ajatuksella.