Puristusjouset

Suunnittelemme ja valmistamme puristusjouset Kuusamosta koko Suomeen

CNC Jousi Oy suunnittelee ja valmistaa puristusjouset asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme valmistaa puristusjousia pienet protosarjat asiakkaan piirustuksen mukaan tai aloittaa aina suunnittelusta lähtien käyttökohteen erityispiirteet huomioiden. Erikoisohuet lankavahvuudet 0,2–1,5 mm, muotoutuvat avullamme kestäväksi. Puristusjousia voidaan kiertää molempiin suuntiin joko vasen- tai oikeakätiseksi. Puristusjousien pää voidaan muotoilla joko avoimeksi tai kiinni painetuksi.

Materiaali valitaan puristusjousen käyttötarkoituksen mukaan

Käytämme puristusjousien materiaaleina erilaisia teräslaatuja käyttötarkoituksen mukaan valittuna. Materiaalina voidaan käyttää ruostumatonta, haponkestävää tai sinkittyä teräslaatua. Tai valita jokin erityismateriaali, kuten pehmeä ja puolipehmeä teräs, kuumuutta kestävä erikoisteräs, tinapronssi, kultapinnoitettu tinapronssilanka tai titaani.

Ota yhteyttä - palvelemme mielellämme!

Valitsemalla CNC Jousi Oy:n toteutukseen saat puristusjouset ammattitaidolla. Tutustu erilaisiin jousiratkaisuihin ja ota sen jälkeen yhteyttä meihin. Palvelemme mielellämme erilaisissa jousiin liittyvissä kysymyksissä.