Vääntöjouset

Suunnittelemme ja valmistamme vääntöosat Kuusamosta koko Suomeen

CNC Jousi Oy suunnittelee ja valmistaa vääntöjouset asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme valmistaa pienet protosarjat asiakkaan piirustuksen mukaan tai tarvittaessa suunnittelemme ja valmistamme jousen kuhunkin käyttökohteeseen. Olemme erikoistuneet ohuisiin lankavahvuuksiin 0,2–1,5 mm. Vääntöjouset voidaan kiertää molempiin suuntiin joko vasen- tai oikeakätiseksi. Vääntöjousia suunniteltaessa täytyy huomioida monia eri asioita kuten, jousen asennettavuus, vääntömomentti ja jousivakio. Monesti vääntöjouset ovat muodoltaan vaativia ja helposti sotkeutuvia, joten kannattaa jo tuotteen suunnitteluvaiheessa ottaa nämä seikat huomioon. Jousen ajo nauhalle ja eri pakkauskoot helpottavat huomattavasti tuotteen lopullisessa kasauksessa.

Käyttötarkoitus määrittelee materiaalin

Materiaaleinamme on eri jousiteräslaatuja, kuten ruostumattomat, haponkestävät ja sinkityt sekä lukuisat muut erityismateriaalit, kuten pehmeät ja puolipehmeät teräkset, kuumuutta kestävät erikoisteräkset, titaani, tinapronssi ja kultapinnoitetut tinapronssilangat.

Tutustu taivutusratkaisuihin ja ota yhteyttä!

Tuotemallit ja mitoitus -välilehdellä voit tutustua tarkemmin erilaisiin taivutusratkaisuihin. Ota yhteyttä CNC Jousi Oy:n kokeneisiin ammattilaisiin - rakennetaan yhdessä menestystarinaanne.