Vetojouset

Suunnittelemme ja valmistamme vetojouset Kuusamosta koko Suomeen

Vetojousia voidaan valmistaa hyvinkin erilaisia ja erilaisiin tarkoituksiin. CNC Jousi Oy suunnittelee ja valmistaa vetojouset asiakkaan tarpeen mukaan. Vetojousien päät voidaan valmistaa esimerkiksi perinteiseksi englantilaiseksi lenkiksi tai saksalaiseksi koukuksi tai jonkin muunlaiseksi tarkoitukseen sopivaksi pääksi. Vetojousia voidaan kiertää molempiin suuntiin joko vasen- tai oikeakätiseksi. Voimme valmistaa vetojousista pienet protosarjat piirustusten mukaan, mutta tarvittaessa myös suunnittelemme kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivat vetojouset. Meillä muotoutuvat erikoisohuet vetojouset lankavahvuutena  0,2–1,5 mm.

Materiaali käyttötarkoituksen mukaan

Käytämme erilaisia jousiteräslaatuja, kuten ruostumatonta, haponkestävää ja sinkittyä laatua. Käytössämme ovat myös lukuisat erityismateriaalit, kuten pehmeät ja puolipehmeät teräkset, kuumuutta kestävät erikoisteräkset, tinapronssi, kultapinnoitetut tinapronssilangat, titaani ja muut tarvittavat käyttötarkoituksen mukaan valittuna.

Ota yhteyttä - me valmistamme ja suunnittelemme kokemuksella

Tutustu CNC Jousi Oy:n taivutusratkaisuihin ja ota sitten yhteyttä meihin. Autamme viemään menestystarinaasi eteenpäin kustannustehokkaasti